Icons toevoegen in Gira HS4

Visualisatie in EIB-KNX systemen, een vak apart.
Plaats reactie
TBBW
Berichten: 107
Lid geworden op: di 06 nov 2012, 22:43

Icons toevoegen in Gira HS4

Bericht door TBBW »

Beste allemaal,

In QC, building parts icons zitten bijvoorbeeld, 1e verdieping, begane grond etc.
Ik wil graag een souterrain icon maken, het maken lukt wel. Zowel svg, als png.
Ik verander heel simpel het kelder icon een beetje…
Echter waar plaats ik deze icons?

Het gaat om Android design, volgens mijn design 0.

Gr,

Gerwin

Dré
Berichten: 829
Lid geworden op: do 04 feb 2010, 18:05

Re: Icons toevoegen in Gira HS4

Bericht door Dré »

Als ik bij mij kijk staan mijn afbeeldingen bij
\\projects\'projectnaam'\'projectnaam'\D1366x768V\ico

Echter heb ik zelf zo ver ik weet de afbeeldingen er niet ingezet.

Marcel Hofs
Berichten: 10
Lid geworden op: zo 05 feb 2017, 12:07

Re: Icons toevoegen in Gira HS4

Bericht door Marcel Hofs »

Goedemorgen,

Ik zou het hier zoeken :

C:\Gebruikers\Openbaar\Openbare documenten\Gira\HS+FS Experte (versie)\quad\client\design_0

1: pak icons.svg.zip uit en kijk of daar je icoon tussenzit (maak ook een backup van het icons.zip bestand)
2: Pas het uitgepakte icoon aan naar eigen wens
3: Sleep het aangepaste icoon terug in de zip (niet opniew inpakken/zippen. Dus het originele icons zip bestand openen en het icoon erin slepen !

Doe dit ook voor w.icons.svg.zip

Uploaden naar de HS en je profiel in de app verwijderen en helemaal opniew aanmelden anders bestaat de kans dat je app de nieuwe iconen niet laat zien !

hier heb ik soortgelijks gedaan :

viewtopic.php?f=9&t=2305

MVG

TBBW
Berichten: 107
Lid geworden op: di 06 nov 2012, 22:43

Re: Icons toevoegen in Gira HS4

Bericht door TBBW »

Beide bedankt voor de reactie.

Gaan we proberen.
Ik was al aan het rondsnuffelen in deze dir’s.

Thanks

TBBW
Berichten: 107
Lid geworden op: di 06 nov 2012, 22:43

Re: Icons toevoegen in Gira HS4

Bericht door TBBW »

Beste,

Heb de file in de zip files gedaan.
Echter kan hem in qc config niet selecteren.
Moet ik hem nog ergens aan een lijst toevoegen?

Groet

Marcel Hofs
Berichten: 10
Lid geworden op: zo 05 feb 2017, 12:07

Re: Icons toevoegen in Gira HS4

Bericht door Marcel Hofs »

Goedemorgen,

Excuus, misschien was mijn uitleg niet helemaal compleet. Wat ik gedaan heb is een bestaand icoon vanuit de zip aangepast. Ik heb geen nieuwe toegevoegd. Als voorbeeld : mijn kalender icoon in QC gebruik ik niet en die heb ik aangepast naar een rookmelder zodat ik die kan gebruiken als icoon voor de rookmelders ipv kalender. Het is misschien niet helemaal de meest ideale oplossing maar het werkt wel

MVG

TBBW
Berichten: 107
Lid geworden op: di 06 nov 2012, 22:43

Re: Icons toevoegen in Gira HS4

Bericht door TBBW »

Aha, wat een super oplossing.
Gebruik ik wel helikopter platform, die moet nog worden aangelegd. ;-)

Thanks

Plaats reactie