QuadConfig

Visualisatie in EIB-KNX systemen, een vak apart.
mattn
Berichten: 11
Lid geworden op: vr 04 feb 2011, 15:07

QuadConfig

Bericht door mattn » zo 24 apr 2011, 15:01

hellow iedereen,

Heeft er iemand ervaring met QuadConfig in Experte?
Ik denk dat je daar de layout kan programmeren zoals je altijd ziet op catalogussen met visualisatie
http://img245.imageshack.us/img245/3564/fullshot.jpg

bedankt!

grz, mattn

747driver
Berichten: 1345
Lid geworden op: za 19 feb 2011, 10:06

Re: QuadConfig

Bericht door 747driver » wo 27 apr 2011, 17:51

Nog niet...
Heb via eBay 2 X InfoTerminal Touch aangeschaft (een 207105 en 207205) en verwacht er dus eerdaags mee aan de gang te gaan.
Hoor graag van je ervaringen ermee!

oNNoZeLe
Berichten: 217
Lid geworden op: wo 06 jan 2010, 09:52

Re: QuadConfig

Bericht door oNNoZeLe » vr 29 apr 2011, 15:57

ja, je zit wel vast aan de onderdelen die voor handen zijn..

Echt veel designen hoeft niet.

mattn
Berichten: 11
Lid geworden op: vr 04 feb 2011, 15:07

Re: QuadConfig

Bericht door mattn » za 30 apr 2011, 16:44

het is misschien een zeer brede vraag, maar hoe moet men dit gebruiken?
ik heb standaard een programma (visualisation, wat logica met graphic logic editor, users,...)
wanneer ik quadclient opstart, dan wordt er gevraagd achter een oud en nieuw wachtwoord. Is dit het wachtwoord dat je opgegeven hebt in quad config als user?
ik heb 1 user en ik vulde hetzelfde wachtwoord in, en dit lukt niet. "geef een admin wachtwoord op" wordt er meegedeeld

bestaat er soms een handleiding voor een begin project met quadconfig?

thx

oNNoZeLe
Berichten: 217
Lid geworden op: wo 06 jan 2010, 09:52

Re: QuadConfig

Bericht door oNNoZeLe » ma 02 mei 2011, 11:27

volgens mij eist ie dat je eerste het default ww aanpast ...

zoals staat mij bij..

maar het zijn wel de users die in je quadconfig staan onder "users"

747driver
Berichten: 1345
Lid geworden op: za 19 feb 2011, 10:06

Re: QuadConfig

Bericht door 747driver » di 03 mei 2011, 23:36

Heb QC vandaag voor het eerst gebruikt.
Meen me te herinneren dat ik voor zowel het oude als nieuwe wachtwoord het wachtwoord heb ingevoerd welke ik heb ingevuld onder User-Admin in HS Expert.
Bij de vraag om het Admin wachtwoord meen ik hetzelfde wachtwoord ingevoerd.
Werkt mooi hoor!
Gebruik nu voor alles 1 username/wachtwoord combinatie.
Wellicht dat dat later zal worden aangepast.
Zie er momenteel de noodzaak niet van in.

rick
Berichten: 13
Lid geworden op: di 06 sep 2011, 14:52

Re: QuadConfig

Bericht door rick » vr 16 sep 2011, 16:27

Voor meer problemen met expert/QuadConfig kijk even op:

http://akademie.gira.de/Default.aspx?lang=nl

Heb daar alle online cursussen doorgelopen(gratis) en snap de basis nu wel redelijk.

rick
Berichten: 13
Lid geworden op: di 06 sep 2011, 14:52

Re: QuadConfig

Bericht door rick » vr 07 okt 2011, 09:10

Heeft iemand zijn email al kunnen ontvangen met de QuadClient? De volgende instellingen worden gevraagd in QuadConfig:

Name: (Name of the email account)
Protocol Type: POP3
Server: (inkomend) pop3.live.com
Poort: 995
SSL beveiligd: ja
Login: (Account Name)

De eerste en de laatste maken het een beetje verwarrend vind ik en hoe moet het wachtwoord nou ingevoerd worden?

747driver
Berichten: 1345
Lid geworden op: za 19 feb 2011, 10:06

Re: QuadConfig

Bericht door 747driver » vr 07 okt 2011, 11:34

Jazeker.
Instellingen in QuadConfig?
Bedoel je daar de QuadClient Config Editor mee?
Ik heb daarvan versie V1.2.100317 en deze heeft geen optie om email account info in te voeren.
Die info voer ik in in QuadClient.
Daarin is "Accountnaam" (het eerste veld onder Basisinstellingen) is de vrij te kiezen naam van het account.
Bv "Hotmail account van Rick".
Bij "Login" de username.
Wachtwoord invoeren door eerst het wachtwoord veld te selecteren.

rick
Berichten: 13
Lid geworden op: di 06 sep 2011, 14:52

Re: QuadConfig

Bericht door rick » vr 07 okt 2011, 11:52

Ja in QuadConfig (Expert software -> QC Config) is de plugin: E-mail client te vinden. Deze voeg ik toe aan 1 van mn Quadrants en wil ik instellen.
In de QuadClient zelf kan ik geen E-mail instellen? Net als in de QuadClient Config-Editor. De versie van de QuadClient Config-Editor is ook 1.2.100317.
De versie van de QC Config is 1.2.101011

Plaats reactie